• Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

 Stâlp ornamental pentru delimitarea

Cu sistem anti-rotire si anti-smulgere! Destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic auto, stâlpul ornamental pentru delimitarea accesului pietonal are o secțiune hexagonala (6 laturi) si este confecționat din material plastic cu protecție crescuta impotriva acțiunii factorilor de mediu (raze ultraviolete, ploaie, ninsoare etc) ce asigura menținerea în timp a culorii produsului.

Stâlpul ornamental pentru delimitarea accesului pietonal este de culoare neagră. Înălțimea de la nivelul solului este de 700 mm, iar diametrul exterior al stâlpului ornamental de delimitare acces pietonal este de 110 mm.

Rezistenta mecanica a stâlpului ornamental pentru delimitarea accesului pietonal este realizata prin ranforsarea continua în interiorul stâlpului din plastic, pe toată lungimea, cu țeava de otel cu diametrul de 48,3 mm care este solidara cu stâlpul din plastic și cu sistemul de fixare în sol.

Pentru fixarea în sol țeava metalica este prevazuta la partea inferioara cu un sistem anti-rotire, realizat cu doua platbande de otel sudate în “x” de o parte și de alta a țevii. Sistemul de fixare în sol nu permite smulgerea stâlpului ornamental pentru delimitarea accesului pietonal după instalare. Adâncimea de incastrare în sol a stâlpului ornamental pentru delimitarea accesului pietonal este de minimum 200 mm.

La partea superioara stâlpul ornamental pentru delimitarea accesului pietonal este prevazut cu trei benzi din folie reflectorizantă pentru îmbunătățirea vizibilității pe timp de noapte a acestuia.

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

  • 94,01Lei

  • Fără TVA: 79,00Lei

Produse înrudite

Stâlp flexibil

Stâlp flexibil

DSR019

Stâlp flexibilStâlpul flexibil este destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic auto sau delimitării benzilor sau sensurilor de ..

70,21Lei Fără TVA: 59,00Lei

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016T

Stâlp ornamental cu talpăGata pentru fixare! Se vinde cu sisteme de prindere pe suprafete dure (ex: beton sau asfalt) pentru montarea usoară a stâlpul..

174,34Lei Fără TVA: 146,50Lei

Etichete: dirijarea traficului, stalp ornamental, delimitare acces, pietonal, reflectorizant

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.