Despre Noi

Vesta Investment principalul producător cu capital integral românesc de indicatoare şi marcaje rutiere a luat fiinţa in anul 1994. La inceput ,societatea a produs repere din gama de dotări auto pentru siguranţa pasivă a traficului.

Ulterior, Vesta Investment a dezvoltat şi diversificat continuu gama de produse, parcurgând un program amplu de modernizare susţinut de investiţii majore in capacităţi noi de producţie, precum şi utilaje performante .

Investiţiile totale au contribuit la poziţionarea Vesta Investment ca fiind una din cele mai importante IMM-uri din România. In prezent , in cadrul companiei lucrează peste 250 de salariaţi.

Obiectivul Vesta Investment este acela de a produce o gamă completă de produse pentru siguranţa traficului, executate la cele mai inalte standarde europene de calitate.

Calitatea produselor Vesta Investment este recunoscută la nivel naţional si internaţional (Olanda, Turcia, Bulgaria, Macedonia, Moldova); sistemul de management integrat a fost certificat in conformitate cu SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001 si OHSAS 18001.

Produsele deţin Certificate de Conformitate, Certificate de Constanta a Performantei sau Agremente şi Avize Tehnice emise de organismele abilitate, in conformitate cu reglementările in vigoare.

Succesul Vesta Investment se explică prin faptul că produsele executate  oferă un raport preţ/calitate/fiabilitate imbatabil.

Ca planuri de viitor, VESTA INVESTMENT urmareşte extinderea obiectului de activitate , concomitent cu intărirea poziţiei ocupate in domeniul securităţii rutiere.

Atuurile firmei - personal cu experienţă, capacitatea tehnică, tehnologii şi soluţii moderne pentru producţia indicatoarelor rutiere şi execuţia marcajelor rutiere.