Termeni și Condiții

Capitolul I. Prezentare generală

Acest magazin on-line ( www.vesta-magazinonline.ro ) este detinut de către VESTA INVESTMENT S.R.L. În timpul navigării site-ului, termenii precum, dar, fara a ne limita la: “noi”, “al/ale nostru/noastre” se referă la VESTA INVESTMENT SRL.
www.vesta-magazinonline.ro magazin on-line, include toate informațiile on-line și serviciile disponibile pe site, pentru utilizatorii care accepta termenii si condițiile precum și alte detalii prezentate în acest document.
Declarăm că VESTA INVESTMENT este denumirea comercială și marcă înregistrată deținută de către VESTA INVESTMENT SRL, persoană juridică, de naționalitate română, cu sediul social în Calea Bucureștilor Nr. 1, Localitatea Otopeni, Județul Ilfov, având numărul de ordine în Registrul Comerțului J23/623/2002 și cod unic de înregistrare (CUI) RO 5891142 si cont bancar RO57 INGB 0001008210748910 (RON)

Vizitând magazinul nostru on-line și / sau cumpărând orice produs din magazinul nostru, vă angajați sa acceptați si să respectați următorii Termeni și Condiții, incluzând termenii, condițiile și politicile adiționali/le menționate în cele ce urmează și/sau disponibile prin hyperlink. Acești Termeni și Condiții se aplică tuturor utilizatorilor magazinului nostru on-line, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt navigatori, furnizori, clienți, comercianți, și/sau distribuitori de conținut.

Sunteți îndemnați să citiți acești Termeni și Condiții, cu atenție, înaintea utilizării magazinului nostru on-line. Accesând sau utlizând orice parte a magazinului nostru on-line, înseamnă că acceptați Termenii și Condițiile noastre. Dacă nu acceptați Termenii și Condițiile prezentate în această documentație, atunci nu ar trebui să continuați accesarea magazinul nostru on-line și/sau utilizarea serviciilor noastre.

Orice caracteristică nouă sau opțiune care va fi adăugată magazinului on-line va fi de asemenea obiectul Termenilor și Condițiilor prezente. Puteți citi ultima versiune a Termenilor și Condițiilor noastre pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimba sau înlocui orice parte sau detaliu din Termenii și Condițiile noastre, informându-va despre schimbări prin intermediul canalelor de comunicare disponibile pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați această pagină periodic pentru a verifica schimbările. Continuarea utilizării sau accesării site-ului urmând informările despre actualizările din Termeni și Condiții semnifică acceptul dumneavoastră pentru aceste schimbări.

Capitolul II. Termeni și Definiții

Magazinul on-line - se referă la www.vesta-magazinonline.ro,

Site - se referă la magazinul on-line, www.vesta-magazinonline.ro implicit, VESTA INVESTMENT;

Serviciu - reprezintă un serviciu (altfel cunoscut ca avantaj) oferit de către VESTA INVESTMENT, Clientului, pentru o perioadă determinată de timp, ca urmare a unei plăți confirmate;

Client - persoana fizică sau juridică care a finalizat o plata confirmată, urmând procesul de cumpărare a unui produs și / sau Serviciu pe magazinul on-line;

Vânzător - VESTA INVESTMENT, cu sediul în Calea Bucureștilor nr. 1, Otopeni, județul Ilfov, CUI RO 5891142 și nr. de ordine în Registrul Comerțului J23/623/2002

Produse - se referă la bunurile disponibile din partea VESTA INVESTMENT și a partenerilor, pentru cumpărare de către Client;

Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site.

Favorite - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.

Lista - sectiunea din Favorite in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii si pe care, ulterior, le poate sterge sau le poate adauga in cosul de cumparaturi („Cosul meu”). Listele sunt private, acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului.

Cosul meu - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze.

Utilizator - reprezintă persoana fizică sau juridică, înregistrată sau nu pe magazinul on-line, pe parcursul utilizării site-ului;

Continut - reprezinta:

 • - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • - continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • - orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului/Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • - informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • - informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • - date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator.

Bunuri - orice produs inclusiv documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparator.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile bunurilor asa cum sunt precizate in comanda

Comentariu - apreciere sau observație critică cu referire la un produs și / sau Serviciu;

Depunere - împărtășirea unor date cu caracter personal a Utilizatorului cu magazinul on-line; Exemplu: abonarea la newsletter (împărtășirea adresei de e-mail);

Documentație - prezentele Termeni și Condiții, incluzând sau nu alte politici VESTA INVESTMENT;

Link - se referă la un cuvânt cheie sau adresa unui site din afara sau interiorul magazinului on-line care prin angajarea acestuia prin Click inițiază vizitarea unei pagini de internet noi;

Click - angajarea unui link sau crearea unei activități pe magazinul on-line; Exemplu: navigarea generală a site-ului;

Tranzactie - incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre VESTA INVESTMENT, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Capitolul III. Dreptul de proprietate intelectuala

Conţinutul site-ului VESTA INVESTMENT: imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, precum şi Modulul de comunicare constituie integral proprietatea VESTA INVESTMENT SRL şi este aparat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul VESTA INVESTMENT SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte, conform legislaţiei în vigoare. Notificarea încălcării drepturilor de proprietate intelectuală se face la adresa de e-mail vanzari@vesta-magazinonline.ro

VESTA INVESTMENT SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conţinut al site-ului. Acest acord se aplică strict pentru conţinutul/conţinuturile definite, pe o perioada stabilită în acord şi doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conţinuturi, fără a putea utiliza alte conţinuturi ale site-ului VESTA INVESTMENT.

Utilizarea pe site-ul VESTA INVESTMENT a oricărui nume de marca înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. VESTA INVESTMENT nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

Nu aveți dreptul să transmiteți orice tip de viruși informatici ori orice cod sursă de natură distructivă.

Orice încălcare a Termenilor și Condițiilor va avea ca rezultat încetarea Serviciilor pentru dumneavoastră şi suportarea consecinţelor de ordin financiar.

Capitolul IV. Condiții Generale

Acceptând Termenii și Condițiile prezentate pe această pagină, se înțelege că sunteți de minim vârstă majoră conform legilor României și consimțiți utilizarea site-ului nostru de către minorii dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm să oferim servicii către oricine pentru orice motiv la orice moment.

Se înțelege că informațiile dumneavoastră (neincluzând informații bancare), ar putea fi transmise necriptat și implicate în:

 • (a) transmitere între rețele diferite; și
 • (b) schimbări pentru conformarea și adaptarea la cerințe tehnice pentru conectarea a diferite rețele și dispozitive.
Informațiile bancare sunt mereu criptate în momentul transmiterii între diferite rețele.

Capitolul V. Detalii despre produse

Anumite produse pot fi disponibile exclusiv pe magazinul on-line VESTA INVESTMENT. Aceste produse sau Servicii pot avea stocuri limitate și pot fi returnate sau schimbate numai conform Politicii de Returnare.

Garantăm că am făcut toate eforturile pentru a publica cât mai cu exactitate culorile, produsele și elementele produselor care sunt disponibile pe magazinul on-line. Însă, nu putem garanta că monitorul / ecranul calculatorului / laptopului dumnevoastră va afișa culorile cu exactitate conform produsului și culorii setate de către noi.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați să limităm vânzările produselor sau Serviciilor către o anumită persoană, regiune geografică sau locații exacte. Putem pune în aplicare acest drept, de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul să limităm stocurile oricărui produs pe care îl avem disponibil pentru vânzare. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi schimbate în orice moment fără notificare prealabilă, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul să întrerupem vânzarea oricărui produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau Serviciu este nul/ă în cazul în care este interzisă.

Nu garantăm calitatea oricărui produs, Serviciu, informație ori material cumpărat sau obținut de către dumneavoastră că va respecta așteptările sau că orice eroare aflată într-un Serviciu va fi corectată.

Capitolul VI. Procedura de comandă

Orice produs incarcat pe magazinul online poate fi comandat cu butonul ”ADAUGĂ ÎN COȘ” de pe fisa de date a produsului. Prin apasarea butonului "ADAUGĂ ÎN COȘ" produsul in cauza ajunge in cosul virtual de cumparaturi.

Produsele din cosul virtual de cumparaturi pot fi vizualizate oricand, daca faceti click pe iconul cosului situat in dreapta sus a paginii de web. Aici aveti posibilitatea sa stergeti eventualele produse nedorite, respectiv aici puteti defini cantitatea de produse din care doriti sa cumparati mai multe bucati. Dupa setarea cantitatii, cu ajutorul butonului "ACTUALIZARE" veti putea actualiza starea cosului de cumparaturi.

Daca ati facut setarile necesare si toate produsele au intrat in cos, prin apasarea butonului "FINALIZEAZĂ COMANDA", puteți finaliza cumpărarea sau apăsați butonul "CONTINUĂ CUMPĂRĂTURILE", pentru a adăuga alte produse în coș.

Dupa trimiterea comenzii in magazinul virtual, veti primi un e-mail automat la adresa de mail indicata de către Dvs., care nu se considera oferta, acesta confirma numai inregistrarea reușită a comenzii si trimiterea, mai departe, catre noi. In baza acestora, colegii nostri, in timpul orelor de program, vor lua legatura cu Dvs. prin intermediul posibilitatilor de contact indicate de către Dvs.

Cumparatorul ia la cunostinta ca, dupa efectuarea comenzii de pe site, intervine un contract de vanzare-cumparare, respectiv de livrare, incheiat verbal pentru produsul comandat.

Puteți cumpăra produsele noastre on-line urmând pașii:

 • 1. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați și apăsați butonul "ADAUGĂ ÎN COȘ";
 • 2. Introduceți datele dvs. personale și adresa de facturare, în secțiunea “ADRESA DE FACTURARE”; În cazul în care adresa de facturare este aceeași cu cea de livrare, se va bifa această opțiune, aflată în partea de jos a secțiunii; în caz contrar, dacă adresa de livrare este diferită, se va completa secțiunea dedicată. Daca doriti ca facturarea să se faca pe firmă, din secțiunea “ADRESA DE FACTURARE”, la Detalii Personale, veți selecta opțiunea “FIRME”, urmând să introduceți datele de identificare ale societății
 • 3. Selectati “METODA DE LIVRARE”;
 • 4. Din secțiunea “METODA DE PLATĂ”, selectati modalitatea de plata dorita: Plata online, prin card bancar sau Plata la livrare.
 • 5. La sfârșit, prin apăsarea butonului “CONFIRM”, din secțiunea dedicată, comanda Dvs. va fi înregistrată.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra.

Ne rezervăm dreptul să refuzăm o anumită sau mai multe comenzi pe care le plasați pe magazinul on-line. Este posibil, la discreția noastră, să limităm ori să anulăm cantități cumpărate per persoană, per casă sau per comandă. Aceste restricții ar putea include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, card bancar de debit sau credit și / sau comenzi care folosesc aceeași adresă de facturare și / sau de livrare.

În cazul în care aducem o modificare unei comenzi sau anulăm o comandă, vom încerca toate canalele de comunicare posibile, folosind informațiile de contact: e-mail și / sau adresa de facturare / număr de telefon oferite la momentul plasării comenzii, pentru a vă informa.

Ne rezervăm dreptul să limităm, să anulăm sau să interzicem comenzi care, sub judecata noastră, par a fi plasate de către agenți, revânzători sau distribuitori.

Capitolul VII. Detalii despre contractul de vânzare-cumpărare

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

Prin lansarea unei comenzi pe site-ul www.vesta-magazinonline.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Contractul comercial la distanta va fi compus din urmatoarele documente :

 • a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 • c. Termenii si conditiile contractuale

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind: Certificatul de garantie si conformitate emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia.

CUMPARATOR – persoana fizica sau juridica, identificată conform comenzii emise, denumita pe parcursul acestui contract cumparator.

Art. 1. OBIECTUL CONTRACTULUI
Cumparatorul se obliga sa cumpere de la vanzator, iar vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin comanda efectuata de catre cumparator si confirmata de catre vanzator, in cantitatea specificata de catre cumparator in cadrul comenzii.

Art. 2. LIVRAREA PRODUSELOR - conform comenzii solicitate

Art. 3. DURATA CONTRACTULUI
3.1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre VESTA INVESTMENT a comenzii lansate de cumparator.
3.2. Confirmarea comenzii de catre VESTA INVESTMENT se va face prin e-mail pe adresa de corespondenta furnizata de catre cumparator.

Art. 4. OBLIGATIILE VANZATORULUI
4.1. Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari
4.2. Sa livreze produsele comandate de cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii
4.3. Sa informeze cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial
4.4. In situatia in care cumparatorul denunta contractul in baza prevederilor art. 7 pct. 3, inainte de livrarea produselor, renuntand la comanda sa, VESTA INVESTMENT se obliga sa nu mai efectueze aceasta livrare.

Art. 5. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI
5.1. Se obliga sa ia la cunostinta prevederile Conditiilor generale de utilizare ale site-ului de vanzari online www.vesta-magazinonline.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
5.2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare).

Art. 6. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra bunurilor/produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii, din partea cumparatorului, in locatia indicata in cuprinsul comenzii.
Sub acest aspect, bunurile/produsele vor fi livrate cumpărătorului, acesta procedând la semnarea de primire a documentului de transport, furnizat de către curier, sau la semnarea de primire, pe factura fiscală, în cazul livrărilor efectuate de către personalul vânzătorului.
În cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre vanzator sa permita cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a respectivelor colete. Daca, dupa transferul proprietatii, cumparatorul constata diferente intre comanda (factura) si continutul coletului, acesta va notifica, în scris, vânzătorul, în termen de maxim 3 zile.

Art. 7. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI
7.1. Produsele livrate de VESTA INVESTMENT sunt in ambalajul original, sigilate. De asemenea, acestea sunt produse care prin natura lor, dupa desigilare, nu mai pot fi returnate.
7.2. Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral in scris contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In aceasta situatie, Cumparatorul este obligat sa nu desigileze produsele.
7.3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului, cumparatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
7.4. VESTA INVESTMENT va rambursa sumele platite de cumparator pentru livrarea produselor, fara a ii solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator.

Art. 8. RASPUNDEREA CONTRACTUALA.
8.1. VESTA INVESTMENT nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate. VESTA INVESTMENT nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
8.2. Produsele livrate de VESTA INVESTMENT sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, VESTA INVESTMENT nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

Art. 9. GARANTII
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.vesta-magazinonline.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

Art. 10. FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Art. 11. LEGEA APLICABILA
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Capitolul VIII. Prețuri și modalități de plată

Plata se poate face:
● În numerar, la livrare (clienți persoane fizice și juridice) (se plătește taxa de ramburs)
● Online, prin card bancar (clienți persoane juridice sau clienți persoane fizice) (nu se plătește taxa de ramburs).

Plata în numerar - pentru produsele livrabile din stoc, se face la livrare, în LEI, la valoarea din momentul confirmarii comenzii.

Plata se face către curierul care efectuează livrarea.

Plata cu cardul - Clientul trebuie să dețină un card care îi permite să efectueze plăți online (Clientul trebuie să verifice cu banca emitentă a cardului în ce măsură acesta îndeplinește aceste cerințe). Plata cu cardul este efectuată prin intermediul PayPal sau PayU. Operațiunea de plată se realizează între Client și operatorul cardului Clientului.

Debitarea cardului/contului dvs. se realizează numai după ce ați finalizat și plasat comanda. Pentru siguranța dvs., toate tranzacțiile sunt criptate. În momentul în care tranzacția cu cardul este aprobată, suma de plată este blocată imediat pe card/în cont și va fi debitată din contul dvs. în momentul în care vi se expediază de către vânzător prin e-mail confirmarea comenzii. În cazul în care, indiferent din ce motive, tranzacția cu cardul/prin utilizarea serviciilor PayU eșuează /nu este efectuată, comanda dvs. este anulată automat, iar proprietarul magazinului nu mai are nicio obligație față de dvs. În acest caz va trebui să reluați procedura de comandă și să furnizați un mijloc de plată valabil, dintre cele acceptate, arătate în procedura de comandă.

În toate cazurile în care plata se face online, comisioanele bancare de orice tip (ex. de transfer, de schimb valutar etc.) sunt în sarcina dvs. și nu sunt incluse în Preț/taxele de livrare. Pentru informații legate de aceste comisioane vă rugăm să vă informați în prealabil la banca emitentă a instrumentului de plată/furnizoare a serviciului bancar.

Nu se acceptă carduri cadou sau carduri de cumpărături ca forme de plată!

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar cu ordin de plata.

Prețurile produselor noastre pot fi schimbate în orice moment și fără notificări.

Preturile afisate pe site la produse sunt in RON si includ TVA. Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de curier (cu TVA inclus), daca este cazul.

Ne rezervăm dreptul ca în orice moment să modificăm ori să întrerupem anumite sau mai multe Servicii (ori orice parte sau conținut din magazinul on-line), fără notificarea în prealabil.

Nu vom fi răspunzători în fața dumneavoastră ori a oricărui terț pentru modificările aduse, schimbările de prețuri, suspendarea sau încetarea anumitor sau a mai multor Servicii.

Pretul final se poate modifica, daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail (conform prevederilor art. 1.665 C. civ.)

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem să menținem un standard ridicat al serviciilor și să practicăm o politică de preț corectă, conform pietii de nișă.

Capitolul IX. Facturare

Sunteți de acord să oferiți informații actualizate și complete pentru o facturare și livrare corectă și fără situații extraordinare.

Sunteți de acord să actualizați imediat și fără ezitare datele contului de client deținut și alte informații, incluzând adresa de e-mail pentru ca VESTA INVESTMENT să proceseze corect și complet, conform standardelor VESTA INVESTMENT, tranzacțiile și pentru a vă contacta dacă necesitatea apare.

Capitolul X. Condiții de livrare

Produsele comercializate sunt livrate folosind serviciile de curierat rapid.

Termenul de livrare este de 24-72 ore, iar programul de livrare este de luni pana vineri, intre orele 9:00 si 16:00. Comenzile plasate vineri, după ora 16:00, sambata si duminica, precum si in zilele declarate sarbatori legale, vor fi procesate si predate curierului pana la sfarsitul primei zile lucratoare, ce urmeaza celei nelucratoare. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc.

Datorita programului firmelor de curierat, in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

Toate produsele sunt noi, livrate in ambalajul original al producatorului. Valoarea totala a transportului va fi afisata in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.

Capitolul XI. Dreptul de retragere

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului, la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin adresa de e-mail vanzari@vesta-magazinonline.ro sau ne puteti contacta la nr. de tel 0722638237 (L-V 08:00-16:00). Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la adresa  https://www.vesta-magazinonline.ro/index.php?route=account/return/add

Bunuri/servicii pentru care nu se asigura dreptul de retragere
Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
● furnizarea de Bunuri confecţionate dupa specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
● furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
● furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanataţii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de Cumparator;
● furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Capitolul XII. Politica de returnare

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de catre cumparator.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site, se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare, in scris, din partea acestuia, in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa din Localitatea OTOPENI, CALEA BUCUREŞTILOR Nr.1, Judetul Ilfov, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie utilizat sau deteriorat.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat, prin transfer bancar in contul IBAN specificat de către Dvs in declaratia neechivoca trimisă prin e-mail. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Vă rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele folosite, cu urme de uzura.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre VESTA INVESTMENT. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de către expeditor (client).

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de 6 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Capitolul XIII. Exonerarea de raspundere

VESTA INVESTMENT SRL nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mail-urile trimise de la VESTA INVESTMENT sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, VESTA INVESTMENT fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. VESTA INVESTMENT SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informaţiile incluse pe site-ul VESTA INVESTMENT au caracter informativ şi sunt puse la dispoziţie cu bună-credinţă, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informaţie intră sub incidenţa Legii privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoştinţă Vânzătorului la adresa de e-mail vanzari@vesta-magazinonline.ro, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.
Părerile exprimate în cuprinsul materialelor care sunt publicate în secţiunile blog literar, comunitate culturală şi recenzii sunt asumate în întregime de autorii respectivelor materiale şi nu implică responsabilitea solidară a VESTA INVESTMENT.

VESTA INVESTMENT îşi rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse şi Servicii care sunt afişate pe site, ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă preţuri evident eronate/derizorii pentru produse (preţuri pe care le poate aprecia că fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

Magazinul on-line ar putea conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, inevitabil, nu sunt actualizate și sunt oferite doar ca referință. Ne rezervăm dreptul să modificăm conținutul magazinului on-line în orice moment, dar nu avem obligația să actualizăm nicio informație specifică. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați schimbările din magazinul on-line. VESTA INVESTMENT nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea, in orice fel, a produselor cumparate prin intermediul acestui site. VESTA INVESTMENT nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Produsele livrate de VESTA INVESTMENT sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, VESTA INVESTMENT nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.
Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta VESTA INVESTMENT in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

VESTA INVESTMENT nu garanteaza ca prezentarile produselor sau orice alte elemente de continut ale site-ului sunt lipsite de erori sau ca site-ul ofera informatii complete.

De asemenea, VESTA INVESTMENT nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile si continutul acestuia.

Cu toate cele menționate în cuprinsul acestui capitol, promitem că vom face tot posibilul pentru ca informațiile oferite, care stau la baza experienței dumneavoastre de cumpărături, să fie actualizate și conforme cu produsul de interes. Mai mult decât atât, informațiile de contact VESTA INVESTMENT sau ale partenerilor VESTA INVESTMENT vor fi mereu actualizate, însă orice informație de contact, descoperită ca fiind neactualizată, vă rugăm să o menționați direct unui membru al echipei VESTA INVESTMENT, folosind una dintre soluțiile de comunicare din magazinul on-line.

Capitolul XIV . Unelte opționale

În anumite momente vă putem oferi acces la terțe unelte care pot folosi la îmbunătățirea procesului de cumpărături, dar care, nefiind în totalitate construite de către VESTA INVESTMENT nu am putea monitoriza sau controla pe deplin aceste unelte.

Sunteți de acord și luați la cunoștință că VESTA INVESTMENT oferă acces la aceste unelte “așa cum sunt” și “precum disponibile” fără garanții, reprezentări ori condiții de orice fel și fără recomandare. Nu vom fi răspunzători sub orice fel în urma utilizării de către dumneavoastră a acestor terțe unelte.

Orice utilizare de către dumneavoastră a oricăror terțe unelte opționale pe magazinul on-line oferite de către VESTA INVESTMENT este în totalitate riscul și responsabilitatea dumneavoastră și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizat cu și acceptați Termenii și Condițiile acestor unelte opționale oferite de către terți.

Este posibil totodată ca în viitor să oferim Servicii noi și / sau opțiuni prin intermediul magazinului on-line ( incluzând lansarea de noi unelte și resurse ). Aceste noi opțiuni și / sau Servicii vor face de asemenea obiectul acestor Termeni și Condiții.

Politica de returnare a produselor este vizibila pe fiecare pagină de produs, precum şi pe pagina de profil a VESTA INVESTMENT.

Capitolul XV. Link-uri către terți

Site-ul nostru poate conține link-uri către Site-uri operate de terțe părți ("Site-urile Terțelor Părți"). Aceste link-uri sunt destinate să furnizeze doar informații suplimentare. Includerea pe Site-ul nostru a oricărui link către un Site al unei Terțe Părți nu înseamnă că aprobăm, avizăm sau acceptăm responsabilitatea pentru acest Site al unei Terțe Părți, conținutul sau utilizarea acestuia, sau utilizarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție prin acesta.

Nu suntem obligați să filtrăm și să monitorizăm și nu am investigat sau monitorizat niciun Site al unei Terțe Părți pentru acuratețea, caracterul complet sau conformitatea cu legislația în vigoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele pagube sau pierderi cauzate ca urmare a utilizării de către dvs. a Site-ului sau bazarea pe aceste Site-uri ale Terțelor Părți.

Utilizați aceste Site-uri ale Terțelor Părți pe propriul risc. Vă sugerăm să verificați cu atenție politicile și practicile acestor terțe site-uri și să vă asigurați că înțelegeți site-urile înainte să vă angajați în orice tip de acțiune sau tranzacție. Plângeri, pretenții sau revendicări, preocupări sau întrebări în legătură cu produsele terțelor site-uri ar trebui direcționate și / sau redirecționate către acestea.

Capitolul XVI. Informații Personale

Nu aveți dreptul să folosiți o adresă de e-mail falsă, pretinzând că sunteți altcineva decât cine sunteți ori să ne induceți în eroare VESTA INVESTMENT sau terțe site-uri, care se află sub umbrela VESTA INVESTMENT, în legătură cu originea oricăror comentarii. Sunteți direct responsabil pentru orice comentariu publicați și pentru acuratețea informațiilor publicate. VESTA INVESTMENT nu este responsabil și nu își va asuma nici o răspundere pentru orice comentariu publicat de către dumneavoastră sau o terță parte.

Apreciem încrederea dumneavoastră, şi astfel este foarte importantă pentru noi protejarea datelor dumneavoastră şi respectarea dreptului la confidenţialitate şi autonomie informaţională în colectarea, procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. O descriere detaliată găsiţi în documentul nostru Nota de informare privind prelucrarea datelor.

Comunicari Comerciale
Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:
prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator;
sau
prin contactarea Vanzatorului.

In urma achizitionarii unui Bun, Vanzatorul poate transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la sugestii de Bunuri recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul achizitionat.

Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la VESTA INVESTMENT sau prin contactarea VESTA INVESTMENT in acest sens.

De asemenea, pentru imbunatatirea experientei dvs. vă aducem al cunostință că magazinul nostru on-line utilizează cookie-uri. Mai multe despre aceste fisiere puteți citi în Politica de cookie.

Capitolul XVII. Erori, Inexactități și alte Omiteri

Ocazional, există posibilitatea ca informații prezente pe magazinul on-line să conțină erori de tipografie, inexactități sau omiteri care ar putea fi asociate cu descrierile produselor, prețuri, promoții, oferte speciale, costuri de livrare a produselor, timpuri de livrare și disponibilități. Ne rezervăm dreptul de a corecta aceste erori, inexactități și omiteri, totodată să schimbăm ori să actualizăm informații sau să anulăm comenzi dacă există detalii in Servicii ori în site-uri partenere VESTA INVESTMENT și / sau aflate sub umbrela VESTA INVESTMENT, care sunt inexacte, în orice moment, fără informări în prealabil ( incluzând după ce o comandă a fost depusă ).

Nu suntem obligați să actualizăm, să modificăm ori să clarificăm informații din Servicii sau pe orice alt site partener VESTA INVESTMENT, ori aflat sub umbrela VESTA INVESTMENT, incluzând fără limitări, informații despre prețuri, exceptând ce este cerut de către lege.

Nicio actualizare sau modificare de dată a actualizării aplicate unui Serviciu pe magazinul on-line sau pe orice site partener VESTA INVESTMENT, ori aflat sub umbrela VESTA INVESTMENT, ar trebui considerat ca indicare că toate informațiile Serviciului pe magazinul on-line sau pe orice site partener VESTA INVESTMENT ori aflat sub umbrela VESTA INVESTMENT au fost modificate sau actualizate.

Capitolul XVIII. Utilizări interzise ale Serviciilor VESTA INVESTMENT

În plus față de interzicerile deja menționate în Termeni și Condiții, nu sunteți autorizat să folosiți magazinul online sau conținutul acestuia pentru următoarele:

 • (a) orice acțiune ilegală;
 • (b) să solicitați altor persoane să pornească sau să participe în acțiuni ilegale;
 • (c) să încalce legile internaționale, federale, locale, reguli, legi generale sau alte ordonanțe locale; (d) să încălcați sau să nu respectați drepturile noastre intelectuale de proprietate ori ale altora;
 • (e) să hărțuiți, abuzați, insultați, răniți, defăima, calomnia, denigra, intimida sau să discriminați pe bază de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate;
 • (f) să publicați informații false sau să induceți în eroare intenționat prin informații;
 • (g) să publicați sau să transmiteți viruși informatici sau orice tip de cod malițios care ar putea afecta funcționalitățile sau operațiunile VESTA INVESTMENT sau ale site-urilor partenere și / sau aflate sub umbrela VESTA INVESTMENT;
 • (h) să colectați sau să monitorizați informațiile personale ale altora;
 • (i) să înșelați, să acționați într-o infracțiune virtuală folosind diferite metode interzise la nivel internațional;
 • (j) pentru orice scopuri obscene sau imorale;
 • (k) să atacați sistemele de securitate VESTA INVESTMENT ori ale site-urilor partenere sau aflate sub umbrela VESTA INVESTMENT.
Ne rezervăm dreptul de a va stopa fără ezitare Serviciile VESTA INVESTMENT ori Serviciile site-urilor partenere sau aflate sub umbrela VESTA INVESTMENT pentru încălcarea oricăror interziceri menționate în Termeni și Condiții.

Capitolul XIX. Declinare de Garanții; Limitarea Răspunderii

Sub rezerva următoarei secțiuni, noi, în propria noastră capacitate și în numele partenerilor noștri, excludem orice răspundere (fie pe bază de contract sau pe orice altă bază) care decurge din sau în legătură cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricărui site web cu care este legat, în măsura permisă de legislația în vigoare. Această excludere se aplică, dar nu se limitează la:
● pierderi cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului;
● pierderea de date;
● pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic;
● pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate; și
● pierderi rezultate din împrejurări independente de voința noastră rezonabilă și pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

Nu căutăm (nici unul dintre acești Termeni de Utilizare nu au această destinație) să excludem sau să limităm răspunderea și nici o excludere sau limitare a răspunderii nu se aplică în următoarele cazuri:
● pierderi sau daune cauzate de fraudă, greșeli intenționate sau înșelăciune săvârșită cu intenție de noi;
● răspundere care, conform legilor în vigoare de protecție a consumatorilor sau răspundere față de produs, nu poate fi exclusă (cu toate acestea, aceste legi sunt denominate);
● nicio altă răspundere, care nu poate fi exclusă sau limitată, în conformitate cu legislația în vigoare.

Nu garantăm, reprezentăm ori mandatăm că utilizarea Serviciilor noastre nu va fi, într-un moment specific, întrerupta temporar, complet securizata sau lipsita de erori.

Nu mandatăm că rezultatele obținute din folosirea Serviciilor vor fi exacte sau de încredere.

Sunteți de acord că de-a lungul timpului vom putea întrerupe definitiv unul sau mai multe Servicii fără a vă informa în prealabil.

Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dumneavoastră sau inabilitatea de utilizare a Serviciilor este propriul risc. Serviciile și toate produsele oferite și livrate către dumneavoastră ( exceptând cu menționări în mod expres din partea noastră ) sunt oferite “așa cum sunt” și “precum disponibile” pentru utilizare, fără orice reprezentare, mandatare ori condiție de orice fel, fie expres sau presupunere, incluzând toate mandatările sau condițiile posibile ale vandabilității, calității comerciale, fitness pentru un scop special, durabilitate, titlu și neîncălcări.

În nici un caz, VESTA INVESTMENT SRL, angajații, afiliații, agenții, furnizorii, stagiarii, distribuitorii, furnizorii de servicii sau licențiatorii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice altă daună directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială, incluzând fără limitări, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau alte pierderi / daune similare, fie menționate în contract, delictual ( incluzând neglijență ), rezultată din utilizarea dumneavoastră a oricăror Servicii sau produse achiziționate printr-un Serviciu ori pentru orice altă revendicare legată de utilizarea dumneavoastră a unui Serviciu ori produs, incluzând, dar fără limitare, la orice eroare sau omitere în orice conținut, sau orice pierdere sau daună de orice natură rezultată din utilizarea unui Serviciu sau conținut ( sau produs ) publicat sau transmis, chiar și cu mențiunea posibilităților lor.

Pentru că în unele localități sau cazuri nu se permite excluderea sau limitarea responsabilității pentru daune pe cale de consecință sau incidentale, în aceste localități sau cazuri, răspunderea noastră va fi limitată la maximum permis de lege.

VESTA INVESTMENT nu poate fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Utilizatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului, in ultima versiune actualizata, care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Capitolul XX. Încheierea responsibilităților părților

Responsabilitățile și obligațiile părților contractante sub acești Termeni și Condiții vor rămâne aplicabile până la momentul în care acordul va fi încheiat de oricare dintre părți. Puteți încheia respectarea Termenilor și Condițiilor, în orice moment, printr-o notificare directă către VESTA INVESTMENT, comunicând că nu doriți continuarea acestor prevederi, sau prin încetarea accesării magazinului on-line.

Dacă, prin judecata noastră, considerăm că ați încălcat ori vă suspectăm că ați încălcat una sau mai multe prevederi, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda sau înceta definitiv accesul la magazinul on-line, fără o notificare în prealabil, dumneavoastră rămânând responsabil pentru daunele sau responsabilitățile dobândite în timpul utilizării magazinului on-line, incluzând data de suspendare sau încetare definitivă a accesului.

Capitolul XXI. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre VESTA INVESTMENT si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.

In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecată din România.

Capitolul XXII. Informații de contact

Întrebările, sugestiile și reclamațiile, în legătură cu Termenii și Condițiile sau alte politici VESTA INVESTMENT, trebuie trimise pe adresa de e-mail vanzari@vesta-magazinonline.ro

Capitolul XXIII. Dispozitii finale Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi constatată ca fiind nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.