Banda Delimitare


Banda pentru delimitarea si marcarea zonelor de lucrari

Banda pentru delimitarea si marcarea zonelor de lucrari

LUC012

Banda pentru delimitarea si marcarea zonelor de lucrariMijloc auxiliar de semnalizare a lucrarilor fiind destinat imprejmuirii si delimitarii longitu..

24,99Lei Fără TVA: 21,00Lei

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Banda delimitare – alb-rosu – solutii tehnice optime pentru delimitarea spatiilor de lucru

Pentru ca traficul sa se desfasoare mereu in cele mai bune conditii, sunt necesare in mod constant lucrari de intretinere a carosabilului. Daca esti pus in situatia de a ... coordona astfel de lucrari, principalul obiectiv pe care trebuie sa il ai este acela de a oferi cele mai bune conditii de siguranta atat participantilor la trafic, cat si echipei care activeaza in cadrul santierului. Astfel, diferitele tipuri de banda delimitare asigura o semnalizare excelenta a spatiului de lucru, separandu-l de zonele de trafic rutier sau pietonal.

Prin intermediul celor mai bune modele de benzi delimitare se asigura un nivel optim de vizibilitate, iar soferii, biciclistii, motociclistii si pietonii sunt avertizati din timp cu privire la existenta zonei in care se efectueaza lucrari. Vesta iti ofera banda din material plastic de cea mai buna caliate, la un pret accesibil. Iti punem la dispozitie banda delimitare alb-rosu care iti garanteaza:

• vizibilitate sporita - culorile alb si rosu sunt printre cele mai potrivite atunci cand se doreste marcarea unor zone care sa poata fi observate de la distante considerabile. Oferim banda delimitare alb rosu pe care o poti folosi in asa fel incat spatiile sa fie securizate ziua, dar si pe parcursul noptii;
• rezistenta - benzile pe care le poti achizitiona din oferta Vesta sunt produse din materiale solide, care le garanteaza rezistenta si in cele mai dificile conditii. Benzile sunt produse din material plastic, de tip polietilena;
• dimensiuni generoase - rola de banda delimitare din oferta noastra iti permite sa delimitezi cu usurinta si lucrarile efectuate pe suprafete extinse. Ea are o lungime de 100 de metri si o latime de 100 mm.

Cumpara role de benzi pentru delimitare din oferta noastra variata de semnalizatoare rutiere si asigura-te ca lucrezi mereu in cele mai bune conditii! Iti oferim in mod constant promotii avantajoase si preturi excelente la echipamente de calitate.

Gasesti pe pagina dedicata fiecarui produs toate detaliile tehnice despre acesta si ai posibilitatea de a comanda online echipamentele necesare. Iti oferim livrare rapida pe tot teritoriul tarii. Alege siguranta si cumpara cele mai bune modele de benzi delimitare din oferta Vesta!