Stalpi Delimitare


Stalp delimitare flexibil

Stalp delimitare flexibil

DSR019-1

Se utilizeaza pe drumurile publice pentru separarea sensurilor sau benzilor de circulatie, delimitarea culoarelor de acces in zonele cu restrictii, se..

63,07Lei Fără TVA: 53,00Lei

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016

 Stâlp ornamental pentru delimitareaCu sistem anti-rotire si anti-smulgere! Destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic aut..

139,83Lei Fără TVA: 117,50Lei

Stâlp flexibil

Stâlp flexibil

DSR019

Destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic auto sau delimitării benzilor sau sensurilor de circulație.Stâlpul flexibil este rea..

98,77Lei Fără TVA: 83,00Lei

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016T

Stâlp ornamental cu talpăGata pentru fixare! Se vinde cu sisteme de prindere pe suprafete dure (ex: beton sau asfalt) pentru montarea usoară a stâlpul..

259,42Lei Fără TVA: 218,00Lei

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare

DSR026

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare Un produs pentru siguranta circulatiei, destinat ghidarii optice a participantilor la trafic prin montarea ..

58,31Lei Fără TVA: 49,00Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Stalpi delimitare – stalpi ornamentali – siguranta, calitate si accesibilitate!

Conditia traficului se poate schimba zilnic. Indiferent daca e din cauza unor lucrari stradale sau a evenimentelor naturale, exista destul de multe situatii in care poti avea nevoie de stalpi delimitare de calitate, pe care te poti baza....

Din fericire, oferta Vesta cuprinde toate tipurile de stalpi de delimitare stradali de care ai avea nevoie – de la stalpi dirijare pietoni la stalpi pentru dirijarea traficului si semnalizare.

Descopera oferta stalpi delimitare marca Vesta

Dupa cum bine stii, acest tip de stalpi nu trebuie sa fie nici prea complecsi, nici prea inalti. Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui asemenea produs este rezistenta. Atat la intemperii si evenimente naturale, cat si la automobile, stalpii ornamentali din oferta noastra se vor dovedi deosebit de rezistenti.

Asadar, Vesta iti pune la dispozitie tie si echipei tale:

- Stalpi ornamentali pentru delimitarea accesului pietonal – cu o inaltime de 700mm, acesti stalpi au rolul de a separa zonele cu trafic auto de zonele cu trafic pietonal. Fixarea in sol se face cu ajutorul unei tevi metalice prevazuta si cu sistem antirotire. Rezistenta stalpilor este asigurata prin intermediul unei tevi de otel prezenta in interiorul stalpului, pe lungime. Vizibilitatea optima pe timp de noapte se realizeaza cu trei benzi reflectorizante in partea superioara a produsului.

- Stalpi flexibili pentru delimitarea traficului – acest tip ajuta la delimitarea benzilor de trafic sau a zonelor de trafic pietonal de cele auto. Au o inaltime de 750mm si, datorita constructiei din material plastic, acestia sunt extrem de flexibili. Autovehiculele pot trece peste acestia fara a-i deteriora. Pentru vizibilitate optima, sunt prezente doua benzi cu grad ridicat de retro-reflexie. Vin cu sistem de fixare.

- Stalpi ornamentali cu talpa pentru delimitarea traficului – acestia sunt foarte similari cu prima categorie. Singura diferenta este prezenta unei talpi din otel care prezinta 4 gauri de fixare. Cu ajutorul unor dibluri si suruburi incluse, acesti stalpi pot fi fixati de beton si asfalt.

- Stalpi cu talpa lamelara pentru ghidare – acest tip are rolul de a ghida traficul. Nu pot fi folositi pentru delimitare datorita rezistentei scazute. Sunt prevazuti cu o banda de culoare rosie pe o parte si alba pe cealalta parte, tip folie reflectorizanta clasa 2. Diversele tipuri de stalpi delimitare din oferta noastra se vand cu sistemul de prindere inclus. Nu ai nevoie de accesorii aditionale de prindere. Mai mult, orice produs din magazinul nostru online este agrementat si avizat tehnic, conform prevederilor legale in vigoare. Produse de calitate, sigure si rezistente!

Te invitam sa descoperi oferta Vesta. Iti punem la dispozitie echipamente semnalizare lucrari, dirijare trafic, dar si accesorii auto si truse de prim ajutor. Asadar, te putem ajuta indiferent de situatie – indiferent daca esti participant la trafic sau daca administrezi o echipa de lucru la nivelul carosabilului.

Echipa noastra iti ofera solutii pentru o siguranta corespunzatoare in trafic!

Gama noastra de stalpi delimitare la un pret avantajos este doar inceputul. Poti avea incredere in noi atunci cand vine vorba de siguranta in trafic indiferent de situatie si necesitati. Produsele noastre asigura rezistenta optima, vizibilitate ideala chiar si pe timp de noapte si o calitate superioara.