Truse prim ajutor


Trusa sanitara auto de prim ajutor certificata RAR, termen de garantie : 48 luni termen de valabilitate : 48 luni

Trusa sanitara auto de prim ajutor certificata RAR, termen de garantie : 48 luni termen de valabilitate : 48 luni

DOT005

Destinata echiparii vehiculelor in scopul acordarii primului ajutor in caz de accident minor trusa sanitara auto de prim ajutor certificata RAR este ..

47,60Lei Fără TVA: 40,00Lei

Kit de inlocuire componente pentru trusa sanitara auto certificata RAR

Kit de inlocuire componente pentru trusa sanitara auto certificata RAR

DOT006

Kit de inlocuire componente pentru trusa sanitara auto certificata RARSetul de componente pentru trusa sanitara auto produsa de VESTA INVESTMENT este ..

23,80Lei Fără TVA: 20,00Lei

Trusa protectie ADR

Trusa protectie ADR

DOT028

Destinata echipării vehiculelor autorizate pentru transportul mărfurilor periculoase, trusa protecție ADR conține dotări minime impuse de prevederile..

1.130,50Lei Fără TVA: 950,00Lei

Trusa sanitara de prim ajutor

Trusa sanitara de prim ajutor

MUN001

Este destinata pentru dotarea posturilor de prim ajutor fixe (sectii de productie, spatii comerciale si de depozitare, unitati de invatamânt, cultura..

201,71Lei Fără TVA: 169,50Lei

Trusa sanitara de prim ajutor detasabila si portabila

Trusa sanitara de prim ajutor detasabila si portabila

MUN005

Destinata pentru dotarea posturilor de prim ajutor fixe (sectii de productie, spatii comerciale si de depozitare, unitati de invatamânt, cultura si..

237,41Lei Fără TVA: 199,50Lei

Kit componente trusa de prim ajutor

Kit componente trusa de prim ajutor

MUN002

Kit componente trusa de prim ajutorSetul de componente pentru trusa sanitara de prim ajutor produsa de SC Vesta Investemnt SRL este destinat prelungi..

98,18Lei Fără TVA: 82,50Lei

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Fii pregatit in caz de urgenta cu oferta noastra de truse medicale si truse prim ajutor auto!

Tot mai multe persoane invata sa acorde primul ajutor, acesta fiind decisiv in unele situatii. Astfel, multi participanti la trafic au instruirea necesara pentru a acorda primul in caz de accident sau urgenta medicala. In acest sens, singura conditie ... obligatorie din punct de vedere legislativ este ca autovehiculele si autoutilitarele care circula pe drumurile publice sa fie echipate cu truse prim ajutor auto.

Astfel, fiecare conducator auto are nevoie de o asemenea trusa in masina personala. Mai apoi, daca administrezi o flota de utilaje sau o echipa de lucratori, atunci cu siguranta produsele din aceasta gama sunt esentiale pentru buna functionare a afacerii.

Ce spune legea despre truse medicale auto?

Legislatia din tara noastra prevede ca fiecare conducator auto este responsabil cu dotarea autoturismului cu o trusa de prim ajutor, pe langa extinctor si triunghiurile reflectorizante. Acelasi scenariu este valabil si in situatia in care esti responsabil de o masina a companiei la care lucrezi sau de un vehicul care transporta pasageri.

Tocmai de aceea, trebuie sa ai truse medicale auto in fiecare utilaj pe care il conduci, chiar daca faci acest lucru pentru o perioada scurta. In caz de urgenta, un bandaj profesional te poate scapa de probleme si mai grave.

Ce iti pune la dispozitie oferta magazinului nostru online?

Primul ajutor trebuie luat in serios. Asadar, nu trebuie sa uiti nici de trusa, nici de mentenanta acesteia. Daca vrei sa fii mereu pregatit pentru o urgenta, nu vei ignora trusa din portbagajul masinii tale timp de 5, 10 sau 15 ani.

Oferta noastra iti pune la dispozitie: • Truse prim ajutor auto certificate RAR, pentru accidente minore; • Kituri de inlocuire componente pentru trusa de prim ajutor destinata accidentelor minore; • Truse de protectie tip ADR cu echipamente de protectie pentru lucratori (veste reflectorizante, manusi protectie, conuri trafic etc.); • Truse sanitare de prim ajutor pentru posturi fixe (scoli, cabinete medicale, spatii comerciale); • Truse prim ajutor auto detasabile; • Kit de inlocuire componente pentru trusa sanitara de prim ajutor fixa sau detasabila.

Dupa cum poti vedea, trusele de prim ajutor nu sunt esentiale doar in trafic. Poti echipa masina ta cu o trusa sanitara detasabila pana ajungi la locul de munca. Dupa, poti pozitiona trusa intr-un loc accesibil si la vedere, pentru a fi putea utilizata de toti colegii tai in caz de urgenta.

Oferta noastra de truse prim ajutor auto iti pune la dispozitie atat trusa in sine, cat si kituri de inlocuire componente, pentru a asigura buna mentenanta a trusei.