Palete Dirijare Trafic


Paleta din aluminiu pentru dirijarea circulatiei

Paleta din aluminiu pentru dirijarea circulatiei

LUC015

Paleta din aluminiu pentru dirijarea circulatieiUtilizata in scopul dirijarii vehiculelor rutiere in zonele unde au loc interventii la partea carosabi..

66,64Lei Fără TVA: 56,00Lei

Paleta pentru dirijarea circulatiei

Paleta pentru dirijarea circulatiei

LUC016

Paleta pentru dirijarea circulatieiUtilizata pentru dirijarea vehiculelor rutiere in zonele in care se executa interventii la partea carosabila paleta..

20,83Lei Fără TVA: 17,50Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Asigura buna functionare a traficului in situatii neprevazute cu oferta noastra de palete dirijare trafic!

Instalarea unor stalpi delimitatori sau a unor parapeti dureaza. Mai mult, daca echipa ta se confrunta cu o problema serioasa la nivelul carosabilului, este nevoie de actiune imediata. Primul lucru de pe lista este asigurarea continuitatii traficului. Pana se gaseste o solutie de lunga durata, poti administra traficul si cu o pereche de ... palete dirijare trafic. Astfel, fluxul de autoturisme din ambele sensuri va fi constant, chiar daca se circula pe o singura banda.

Oferta noastra include palete din aluminiu si palete reflectorizante. Cele din aluminiu sunt mai rezistente, menite uzului indelungat. Acestea au si un maner din otel, pentru un plus de rezistenta. Avem disponibile si palete simple, din plastic, cu partea reflecrotizanta dreptunghiulara.

Evident, toate paletele din magazinul nostru online sunt echipate, conform standardelor, cu folie reflectorizanta clasa 1, verde pe fata si rosie pe verso. Iti oferim garantia vizibilitatii si calitatii, la un pret avantajos!