Lampi De Semnalizare


Lampa de semnalizare cu lumina intermitenta si sursa proprie 4R25 6V

Lampa de semnalizare cu lumina intermitenta si sursa proprie 4R25 6V

LUC017

Lampa de semnalizare cu lumina intermitenta si sursa proprie 4R25 6VUtilizata pentru semnalizarea zonelor in care se executa lucrari (avertizare lumin..

73,78Lei Fără TVA: 62,00Lei

Baterie 4R25 6V pentru lampa

Baterie 4R25 6V pentru lampa

LUC017-4R25-6V

Baterie 4R25 6V pentru lampaAutonomie de 350 ore de functionare! Bateria 4R25 6v/7Ah pentru lampa de semnalizare cu lumina intermitenta este ecologic..

17,85Lei Fără TVA: 15,00Lei

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Lampi de semnalizare – solutii tehnice performante si durabile

Lucrarile efectuate la suprafata carosabilului nasc provocari pe care trebuie sa le tratezi cu cea mai mare seriozitate. Cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este ... pastrarea sigurantei la un nivel ridicat atat pentru binele soferilor si al pietonilor, cat si pentru cel al angajatilor care desfasoara lucrarile. Printre cele mai utile solutii tehnice utilizate in vederea marcarii locurilor in care se desfasoara lucrari sunt cunoscutele lampi de semnalizare. Vesta iti ofera modele performante si durabile la preturi excelente. Produsele pe care ti le punem la dispozitie sunt caracterizate de:

• longevitate - pentru a functiona eficient, cele mai bune lampi de semnalizare au nevoie sa fie alimentate cu energie electrica pentru o perioada indelungata de timp. Modelele pe care le poti cumpara din oferta noastra dispun de baterii care asigura o functionare la cel mai inalt nivel pentru nu mai putin de 350 de ore;
• dinamism - iti oferim lampi cu proiectoare ce se pot roti la 360 de grade, in asa fel incat lumina sa fie mereu indreptata in directia oportuna;
• ergonomie - desi foarte eficiente, lampile din oferta noastra nu au dimensiuni care sa le transforme in echipamente greu de depozitat, montat si transportat.

Pe langa modelele performante de lampi de semnalizare pe care le gasesti la Vesta, poti cumpara din oferta noastra si baterii la preturi excelente. Variantele pe care le gasesti la noi sunt ecologice, pot fi folosite imediat si pot fi reciclate dupa ce au fost utilizate. Alege siguranta si comanda online cele mai bune lampi si baterii!