• Stâlp flexibil

Stâlp flexibil

Stâlpul flexibil este destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic auto sau delimitării benzilor sau sensurilor de circulație.
Stâlpul flexibil este realizat din material plastic pentru utilizare în mediul exterior.

La trecerea accidentala a autovehiculelor peste stâlpul flexibil, acesta flexează și revine la poziția inițială fără a se rupe.
Fiind flexibil, stâlpul nu produce avarii autovehiculelor în caz de impact minor.

La partea superioara, stâlpul flexibil este prevazut cu doua benzi de 50mm lățime din folie reflectorizanta flexibila cu grad ridicat de retro-reflexie.

Pentru montarea în carosabil, stâlpul flexibil este prevazut la baza cu un suport de fixare confecționat din material plastic, cu diametrul de 210 mm. Fixarea în carosabil se face în trei puncte. Sistemul de fixare este inclus.

Înălțimea totala a stâlpul flexibil este de 750mm de la nivelul solului, diametrul exterior fiind de 75mm.
Suporții de fixare au înălțimea de 30mm și diametrul exterior de 210mm.

Stâlp flexibil

  • 98,77Lei

  • Fără TVA: 83,00Lei

Produse înrudite

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016

 Stâlp ornamental pentru delimitareaCu sistem anti-rotire si anti-smulgere! Destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic aut..

139,83Lei Fără TVA: 117,50Lei

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016T

Stâlp ornamental cu talpăGata pentru fixare! Se vinde cu sisteme de prindere pe suprafete dure (ex: beton sau asfalt) pentru montarea usoară a stâlpul..

259,42Lei Fără TVA: 218,00Lei

Etichete: dirijarea traficului, delimitare, stalp, pietoni

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.