• Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental cu talpă

Gata pentru fixare! Se vinde cu sisteme de prindere pe suprafete dure (ex: beton sau asfalt) pentru montarea usoară a stâlpului destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic auto. Montarea stâlpului ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal se face cu ajutorul unei tălpi metalice de forma patrata confectionata din tabla de otel de 4 mm care este prevazuta cu 4 gauri de fixare, dispuse in fiecare colt, prin care, cu ajutorul unor sisteme de fixare formate din dibluri si suruburi cu dimensiuni adecvate, se asigura fixarea stâlpului ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal pe sol.  stâlpului ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal se vinde cu toate piesele si subansamblele sistemului de fixare pe sol (ex: beton sau asfalt).

Stâlpul ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal are o secțiune poligonala cu 6 laturi și este confecționat din material plastic cu protecție crescuta la acțiunea factorilor de mediu (raze ultraviolete, ploaie, ninsoare etc), care asigura menținerea în timp a culorii.

Stâlpul ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal este de culoare neagră. Înălțimea de la nivelul solului este de 700 mm, iar diametrul exterior al stâlpului ornamental de delimitare acces pietonal este de 110 mm.

La partea superioara stâlpul ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal este prevazut cu trei benzi din folie reflectorizantă clasa I (alb-rosu-alb) pentru îmbunătățirea vizibilității pe timp de noapte a produsului.

Rezistenta mecanica a stâlpului ornamental de delimitare acces pietonal este realizata prin ranforsarea continua în interiorul stâlpului din plastic, pe toată lungimea, cu țeava de otel cu diametrul de 48,3 mm, fiind prevazuti la baza cu un sistem in forma de talpa metalica pentru fixarea pe suprafata dorita in dibluri si suruburi.

Produsul este agrementat si avizat tehnic in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

  • 130,90Lei

  • Fără TVA: 110,00Lei

Produse înrudite

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016

 Stâlp ornamental pentru delimitareaCu sistem anti-rotire si anti-smulgere! Destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic aut..

94,01Lei Fără TVA: 79,00Lei

Stâlp flexibil

Stâlp flexibil

DSR019

Stâlp flexibilStâlpul flexibil este destinat separării zonelor cu trafic pietonal de zonele cu trafic auto sau delimitării benzilor sau sensurilor de ..

70,21Lei Fără TVA: 59,00Lei

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare

DSR026

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare Un produs pentru siguranta circulatiei, destinat ghidarii optice a participantilor la trafic prin montarea ..

44,03Lei Fără TVA: 37,00Lei

Etichete: dirijare trafic, stalp ornamental, delimitare acces pietonal, hexagonal, prindere pe sol, reflectorizant

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.