• Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare 

Un produs pentru siguranta circulatiei, destinat ghidarii optice a participantilor la trafic prin montarea lui atat pe marginea exterioara a platformei drumului cat si pe insulele din intersectii, pe poduri, parapete sau glisiere.

Stalpul cu talpa lamelar pentru ghidare este fabricat din material plastic, nedur, colorat in masa alb, aditivat cu aditivi speciali pentru sporirea rezistentei la actiunea factorilor de mediu. Materialul este astfel ales incat sa asigure flexibilitatea stalpului cu talpa lamelar pentru ghidare.

Inaltimea produsului de la suprafata solului este de 815 mm.

Pentru sporirea vizibilitatii stalpului cu talpa lamelar pentru ghidare, acesta este prevazut pe ambele fete, cu locasuri special concepute in care se fixeaza dispozitive reflectorizante de tip folie reflectorizanta clasa 2, de culoare rosie (de regula pe fata convexa a stalpului) si de culoare alba (pe fata concava a stalpului).

Montarea stalpului cu talpa lamelar pentru ghidare se face in pozitie perpendiculara pe drum prin intermediul unui suport de fixare fabricat din acelasi material cu cel folosit pentru confectionarea stalpului, prins in suprafata drumului, a parapetelui sau podului cu suruburi, saibe si dibluri cu dimensiuni adecvate.

Stalpul cu talpa lamelar pentru ghidare se vinde cu sisteme de fixare in sol.
Produsul are marcaj de conformitate CE, performantele fiind certificate in conformitate cu prevederile standardului armonizat SR EN 12899-3/2007.

Stalp cu talpa lamelar pentru ghidare

  • 58,31Lei

  • Fără TVA: 49,00Lei

Produse înrudite

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

Stâlp ornamental cu talpă pentru delimitarea accesului pietonal

DSR016T

Stâlp ornamental cu talpăGata pentru fixare! Se vinde cu sisteme de prindere pe suprafete dure (ex: beton sau asfalt) pentru montarea usoară a stâlpul..

259,42Lei Fără TVA: 218,00Lei

Etichete: dirijare trafic, stalp lamelar, prindere pe sol, cu talpa

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.