• Separator de sens cu stalp galben flexibil si folie reflectorizanta

Separator de sens cu stalp galben flexibil si folie reflectorizanta

Din polipropilenă colorată în masă (galben/negru) și cu aditivi speciali, în scopul creșterii rezistentei produsului la acțiunea factorilor de mediu separatorul de sens cu stâlp galben flexibil și folie reflectorizantă este compus din doua module cu o lungime de 600mm fiecare. În zona de legătură este montat un stâlp flexibil din cauciuc vulcanizat, colorat în masă în culoarea galbenă. Înălțimea stâlpului, deasupra nivelului modulelor, este de 240mm. Prinderea stâlpului galben, flexibil și cu folie reflectorizantă pe separatorul de sens  se face cu șuruburi hexagonale zincate, M10x50mm, șaibe plate zincate Ø34x11x2,5mm și piulițe zincate M10. Suportul separatorului de sens cu stâlp galben flexibil și folie reflectorizantă se fixează pe carosabil prin intermediul a trei sisteme de prindere formate fiecare din diblu din material plastic DxL, 14x80mm, șaibă zincată A10 și holțșurub special, zincat, DxL, 10x120mm. Protejarea sistemelor de fixare în carosabil ale separatorului de sens cu stâlp galben flexibil și folie reflectorizantă se face cu capace de protecție confecționate din material plastic de culoare neagră.

Dimensiunile sunt L x l x h , 1200 x 150 x 50mm.

Separatoarele de sens cu stâlp galben flexibil și folie reflectorizantă pot fi montate ca un șir de ansambluri sau individual. Capetele modulelor sunt rotunjite, pentru a permite montarea separatorilor sub forma de arc de cerc.

Separator de sens cu stalp galben flexibil si folie reflectorizanta

  • 113,05Lei

  • Fără TVA: 95,00Lei

Etichete: dirijare trafic, separator sens, prindere pe sol, reflectorizant

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.