• Parapet ALB lestabil din material plastic

Parapet ALB lestabil din material plastic

Parapetele au Agrement tehnic si Aviz tehnic - condiţie obligatorie pentru furnizare şi utilizare

Material plastic; lungime parapet cu piesa de legatura 650mm sau 1000mm; inaltime 600mm, latime la baza 400mm; latime la partea superioara 250mm; culoare = alb si rosu; sectiune transversala trapez; masa 8 kg; volumul interior cca 120 litri;

In partea superioara parapetele sunt prevazute cu un dop din plastic, pentru a putea permite umplerea/golirea acestora; cu ajutorul parapetelor din plastic se pot realiza sensuri giratorii.

Stabilitate la vant: La o viteza a vantului de 80 km/h parapetele sunt stabile la o umplere cu apa de numai un sfert din volumul acestora, fapt confirmat prin incercarile efectuate in tunelul aerodinamic la Institutul National de Cercetari Aerospatiale.

Siguranta: Pentru sporirea sigurantei circulatiei rutiere si asigurarii ghidarii laterale, parapetele se fixeaza unul de altul prin intermediul unor piese de legatura din acelasi material, in lungime de 250mm sau de 600mm, prevazute cu folie reflectorizanta.

Parapet ALB lestabil din material plastic

  • 309,40Lei

  • Fără TVA: 260,00Lei

Produse înrudite

Parapet ROSU lestabil din material plastic

Parapet ROSU lestabil din material plastic

DSR027R

Parapet ROSU lestabil din plasticParapetele au Agrement tehnic si Aviz tehnic - condiţie obligatorie pentru furnizare şi utilizare Material plastic..

309,40Lei Fără TVA: 260,00Lei

Piesa Scurta de legatura, 250mm, pentru Parapete lestabil

Piesa Scurta de legatura, 250mm, pentru Parapete lestabil

DSR027S

Piesa scurta de legatura pentru parapete lestabilPentru sporirea sigurantei circulatiei rutiere si asigurarii ghidarii laterale, parapetele se fixeaza..

42,84Lei Fără TVA: 36,00Lei

Piesa Lunga de legatura, 600mm, pentru Parapete lestabil

Piesa Lunga de legatura, 600mm, pentru Parapete lestabil

DSR027L

Piesa lunga de legatura pentru parapet lestabilPentru sporirea sigurantei circulatiei rutiere si asigurarii ghidarii laterale, parapetele se fixeaza u..

42,84Lei Fără TVA: 36,00Lei

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din pagina fiecărui produs. Uneori paginile pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii, culori, modele neincluse în ofertele standard; unele specificaţii pot fi modificate fără preaviz sau pot conţine erori de operare.